Električni romobili za djecu – vaše osnovne mogućnosti

Djeca zapravo voze nemotorizirane romobile već više od 100 godina, a oni su bili istaknuta opcija za bicikle za mnoge mame i tate koji žele motivirati svoju djecu na igru na otvorenom. Obnova privlačnosti romobila dogodila se kasnih 1990-ih kada je Wim Obiter, sredovječni švicarski bankar osnovao “mini skuter” ili “skuter za mobilnost kao britva” – varijantu tradicionalne daske na kotačima s dogovorom s onom koja se koristila bolju prenosivost i također se sklapa za manje komplicirano skladištenje. Otada su se mnoge robne marke skutera, uključujući i skutere na baterije, pojavile na tržištu i nastavljaju biti preferirane među djecom u dobnoj skupini od 5 do 11 godina.

bosch aku alati mogu ići puno brže od nemotoriziranih inačica i – djetetu – stvarno se više osjećaju kao pravi kamion nego kao igračka koja djetetu pruža osjećaj da je dodatno odrastao. To su istaknuti dodaci za djecu koja ne žele koristiti, ili su prevelika za kolica, pa čak i za one mlade koji gunđaju zbog potrebe za pješačenjem jer djetetu još uvijek nude malo vježbe!

Postoje 2 vrste dječjih romobila. Početna vrsta vrlo blisko izgleda kao nemotorizirani skuter, jer oni sadrže podnožje na kotačima s dugim upravljanjem tim parovima kao vođenje i zaustavljanje naprava. U mehaniziranoj varijanti, skuter ima punjivu bateriju koja može osigurati brzine od čak 10 ili čak 15 milja na sat čak 40 minuta do sat vremena prije nego što je potrebno ponovno napajanje. Brojne verzije zahtijevaju da dijete ustane na podnožju, ali druge imaju malo sjedalo poput bicikla koje pomaže u stabilnosti romobila.

Druga vrsta dječjeg romobila više izgleda poput bicikla na električni pogon u kojem se nalazi značajno podstavljeno sjedalo za odmor, a noge su postavljene jedna s drugom ispred. Ovi skuteri imaju izgled i dojam pravog automobila, općenito imaju puno više snage i mogu ići brže, no možda će trebati češće punjenje.

aku busilica bosch dostupni su u raznim nijansama kao i stilovima, s izborom dodatne opreme i uključenim bonusom koji se može uključiti uz kupnju skutera ili kupiti zasebno. Dizajni namijenjeni djevojčicama često su prefarbani u ružičasto ili sa ženstvenim stilovima i mogu imati malu košaricu za kupce pričvršćenu na prednji dio upravljača, dok su mini-motorizirani skuteri za mobilnost i oni prefarbani u crno ili plavo posebno istaknuti među mladim dječacima. Uzimajući u obzir da dječji električni romobili zapravo mogu biti jako brzi za djetetovu igračku, potrebno ih je koristiti pod vodstvom odraslih. Najvažniji uređaj pri kupnji romobila za bilo koje dijete je sigurnosna kaciga koja koristi potpunu zaštitu za glavu ako dijete ima nesreću, kao i smanjuje pokretljivost romobila ili se sudari s nečim. Povrh toga, jastučići za zglobove i koljena vrlo su vrijedna investicija za zaštitu od ogrebotina i oteklina.

Latest Post

Related Post